Πραγματοποιήθηκε η απονομή μεταλλίου στον Δήμαρχο Περιστερίου

Μία ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση της κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας,  αποτέλεσε η απονομή του προσκοπικού μεταλλίου “Φίλων του Προσκοπισμού” στον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Την Απονομή έκανε ο Περιφερειακός Έφορος  Δυτικής Αττικής Κωνσταντίνος Θεολόγης, μαζί με τον πρώην Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Περιστερίου Στέφανο Γιαννακάκη.

Με το μετάλλιο αυτό, οι Πρόσκοποι Περιστερίου θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ -το οποίο ακούστηκε και στην εναρκτήρια ομιλία του Αρχηγού Συστήματος Νίκο Χατζηαθανασίου– στο Δήμαρχο Περιστερίου Κο Ανδρέα Παχατουρίδη που μας στηρίζει συνεχώς στο έργο μας και στις δράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια.

Τις θερμές μας ευχαριστίες πρέπει να δώσουμε, στους/στις αντιδημάρχους του Κου Παχατουρίδη και στους στενούς συνεργάτες του, με τους όποιους έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία, και σε κάθε αίτημα μας, βάζουν όλες τις δυνάμεις για να τα πραγματοποιήσουν.

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έγινε από τον Δήμαρχο κατά την ομιλία του στην εκδήλωση.

Στο χώρο του “Στρατοπέδου Καραΐσκάκη” το οποίο έχει παραχωρηθεί στον Δήμο και αναδιαμορφώνεται, θα έχει εντός του χώρου το 1ο Σύστημα Προσκόπων Περιστερίου μια καινούρια εστία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τους Ευχαριστούμε πολύ.