Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015

Στον φιλόξενο χώρο του αμφιθεάτρου του νέου Δημαρχείου Περιστερίου, που μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο, ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. , η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για το έτος 2015.

Στην εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους η ηγεσία του Δήμου μας, αντιπρόσωπος από την Μητρόπολη, πρόεδροι και επικεφαλής τοπικών οργανώσεων και του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού.

Η προσέλευση ήταν μεγάλη και στους καλεσμένους, γονείς και τα μέλη τους Συστήματος παρουσιάστηκε η ανασκόπηση της Χρονιάς που πέρασε με την μορφή ενός πολύ όμορφου video και το πλάνο της Χρονιάς που διανύουμε από τον Αρχηγό Συστήματος Νίκο Χατζηαθανασίου.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση αποτέλεσε η απονομή του προσκοπικού μεταλλίου “Φίλων του Προσκοπισμού” στον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Την Απονομή έκανε ο Περιφερειακός Έφορος  Δυτικής Αττικής Κωνσταντίνος Θεολόγης, μαζί με τον πρώην Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Περιστερίου Στέφανο Γιαννακάκη.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία “Οικογένεια Στεργίου Α.Ε.” , που μας χορήγησε την Βασιλόπιτα και 200 συσκευασμένα κομμάτια που μοιράστηκαν στους παριστάμενους. Η “Οικογένεια Στεργίου Α.Ε.” με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της είναι αρωγός στις διάφορες δράσεις μας.

Τους Ευχαριστούμε πολύ.