Δελτίο Τύπου BBQ Συστήματος

Δελτίο Τύπου

ΒΒQ Συστήματος

Το Σάββατο 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ΒΒQ του Συστήματός μας στην εστία μας στη Νέα Ζωή (Παλιγγενεσίας & Αγ. Ελευθερίου) με μεγάλη επιτυχία. Την εκδήλωση μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οι αντιδήμαρχοι κ. Λύκος Παναγιώτης και κ. Θεοδοράκος Αναστάσιος, ο Πρόεδρος του ΔΣ της Γέφυρας Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομεά κ. Γουράνιος Διονύσης, ο Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Αττικής κ. Θεολόγης Κων/κος, αδελφοί Πρόσκοποι από Συστήματα άλλων περιοχών (Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Ελευσίνα) καθώς και οι γονείς των μελών μας και φίλοι του Συστήματος.

Η εκδήλωσή μας αυτή σηματοδότησε και την λήξη των τυπικών συγκεντρώσεων των τμημάτων μας και σε αυτή δόθηκε η ευκαιρία στους προσκεκλημένους να χορέψουν υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής που έπαιξε το σχήμα «Οι Πυρήνες της Πενιάς», να φάνε τα καλοψημένα εδέσματα που ετοίμασαν για αυτούς οι βαθμοφόροι του Συστήματος και να γλεντήσουν όμορφα και προσκοπικά.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε και η κλήρωση του κουπονιού για το μεγάλο δώρο, ένα i-phone 6, που είχε προαναγγελθεί. Το τυχερό κουπόνι ήταν το Νο. 1436 και κάτοχος του ο Κύριος Κοζάκος Πέτρος, γονέας Προσκόπου του Συστήματός μας, ο οποίος και παρέλαβε το δώρο εκείνη τη στιγμή.

H Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος που διοργάνωσε εξ ολοκλήρου τη βραδιά και οι Βαθμοφόροι ευχαριστούν όλους όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της και την κατέστησαν τόσο πετυχημένη κι εύχονται καλή αντάμωση στις θερινές κατασκηνώσεις των τμημάτων του Συστήματος. Καλό καλοκαίρι!

Εδώ το δελτίο τύπου σε μορφή pdf