NEA

Οι δικοί μας άνθρωποι

attiki
Το 1928, οι Αλέξανδρος και Παναγιώτης Πίττας έδωσαν μια νέα σημασία στον όρο «εκλεκτό μέλι».
Η ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη επιχείρηση στον κλάδο της και είναι η πρώτη που καθιέρωσε το συσκευασμένο επώνυμο μέλι στην Ελλάδα, με την μάρκα Αττική.
www.attiki-pittas.gr/

trofinko
Το 1964 ο Δημήτρης Bασιλείου, σημερινός Πρόεδρος της ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ, έχοντας υψηλές προσδοκίες και με συνέπεια στις αρχές του, ιδρύει την Bασιλείου και ΣIA O.E. στα “Ψυγεία Kαλυψώ” στην οδό Πειραιώς 226, στον Tαύρο. Το 1985 η Tροφίνκο, δραστηριοποιούμενη στον ίδιο τομέα, μεταφέρει την έδρα της στην οδό Aγίου Kωνσταντίνου 6, στην Aθήνα. Η κοινή τους αντίληψη για το ευαίσθητο αυτό προϊόν, τα κατεψυγμένα τρόφιμα, συντελεί ώστε τον Mάρτιο του 2001 οι δύο να συγχωνευθούν στην ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ AEBE, με έδρα τον Tαύρο. Έκτοτε ξεκινά η δυναμική πορεία εξέλιξης στον τομέα κατεψυγμένων, που σήμερα φέρνει τη ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΟΦΙΝΚΟ στο προσκήνιο.
www.vtf.gr/

logo-giannioti
H εταιρεία “Γιαννιώτη Βασιλική” ιδρύθηκε το 1990 ακολουθώντας τους δρόμους της οικογενειακής παράδοσης, με σκοπό την παραγωγή, εμπόριο και διάθεση κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.
Με το ίδιο μεράκι όπως τότε και πίστη για την επιτυχία, η “Γιαννιώτη Βασιλική” συνεχίζει την ανοδική της πορεία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του επαγγελματία με νέα προϊόντα, παραδοσιακές γεύσεις από άριστες πρώτες ύλες και υψηλή τεχνογνωσία.
www.giannioti-vasiliki.gr
delta-logo

dimitriadislogo

kallimanis-logo
Ιδρύθηκε το 1956, πάνω στη θάλασσα, στο Αίγιο, μία μικρή παραθαλάσσια πόλη της Πελοποννήσου. Το πάθος για τις γεύσεις της θάλασσας, η δημιουργικότητα και η προσήλωση στην ποιότητα τους οδήγησαν στο να είναι σήμερα μία εταιρία που μετρά πάνω από μισό αιώνα γνώσης και εξειδίκευσης στον κλάδο των κατεψυγμένων αλιευμάτων.
www.kallimanis.gr/

melissal
Η εταιρία μας γεννήθηκε το 1947 από το όραμα του Αλέξανδρου Κίκιζα να δημιουργήσει μια βιομηχανία τροφίμων, η οποία να αναδεικνύει τις πρώτες ύλες του τόπου μας μετατρέποντάς τες σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σήμερα, 6 δεκαετίες αργότερα, η τρίτη γενιά της οικογένειας Κίκιζα ηγείται μίας από τις σημαντικότερες εταιρίες τροφίμων στην Ελλάδα με παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες.
www.melissa.gr/

sklavenitis
Η Ι. & Σ. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ είναι μια αμιγώς ελληνική αλυσίδα supermarket που ξεκίνησε να λειτουργεί στις αρχές τις δεκαετίας του 1950. Σήμερα, μετά από πολλά σταθερά και ποιοτικά βήματα, συνεχίζει την ανάπτυξή της.
www.sklavenitis.gr/

tsafal
Η «ΤΣΑ-ΦΑΛ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ και ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ και ΧΑΡΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ» ιδρύθηκε το 1991, αλλά με μορφή ετερόρρυθμης εταιρείας λειτουργούσε ήδη από το 1979, προσφέροντας είδη που παράγει ή εισάγει σε χονδρική πώληση.
Το αντικείμενο εργασίας της αφορά είδη για το σχολείο και το γραφείο, καθώς επίσης αποκριάτικα, χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά είδη, ακόμα και πυροτεχνήματα. Προϊόντα και εμπορεύματα που χαρακτηρίζονται από άριστη ποιότητα και σχεδιασμό, τα οποία καλύπτουν τις απαιτήσεις του καταναλωτή, είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές και την ισχύουσα νομοθεσία, ενώ προσφέρονται σε οικονομικές τιμές που εξασφαλίζουν κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα.
www.tsafal.gr/

myweb
H MyWeb είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής. Παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων, web εφαρμογών και λογισμικού καθώς και καταχώρισης domain και φιλοξενίας ιστοσελίδων
www.myweb.gr
Scroll To Top